Velkommen!

Reconnective Healing

Om mig

Kontakt og priser

Videnskaben siger

Om mig

Som dreng kan jeg få folks smerter til at mindskes ved håndspålæggelse. Men alternativ behandling er bestemt ikke noget, der bliver talt om i mit barndomshjem, så jeg har altid gjort det uden at tillægge det den store betydning.

Jeg bliver civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet i 1978. Herefter udvikler jeg med mellemrum elektronik i industrien herhjemme.

Men noget gærer i underbevidstheden. I perioden 1991-2004 tager jeg terapeutiske uddannelser hos Kempinski/Whitta/Lindholm, Bodynamic Institute og Institut for Spirituel Psykoterapi. Fra 1998 behandler jeg stress, traumer efter overgreb og ulykker og hjælper generelt med personlig udvikling.

Traumer har ofte spirituelle dimensioner (f.eks. ud-af-kroppen oplevelser). Derfor begynder min spiritualitet stille og roligt at røre på sig i de følgende årtier, indtil jeg ser filmen The Living Matrix (ligger måske her på Youtube). I filmens første minutter bedrer en healer dramatisk tilstanden hos lille Demitrios med invaliderende spastisk lammelse, og healeren selv er tydeligt berørt over resultaterne. Så er jeg solgt!

Healeren hedder Eric Pearl; han kalder sin healing Reconnective Healing, og den kan læres. Resten er historie...